Shopping Cart

0 / 0.00
 1. INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului Event Just SRL de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto si jure, termenii de utilizare descrisi in continuare.

 1. CONTINUTUL INFORMATIILOR SITE-ULUI

Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata implicit drept oferta de produse sau servicii, venind din partea Event Just SRL.

 1. NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a produselor si serviciilor  Event Just SRL. Event Just SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:

 1. a) evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
 2. b) neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
 3. c) inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel Event Just SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

 1. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, produsele sau serviciile continute in acest site sunt proprietatea Event Just SRL, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila. Intregul continut al site-ului este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Event Just SRL.

Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Event Just SRL.

Copierea informatiilor si documentelor publicate pe www.trusecriminalistice.ro  este permisa doar daca: -acestea sunt folosite doar in scop de informare / documentare -acestea nu sunt folosite in scop comercial, ca resursa pentru crearea de documente, atat pe suport tiparit, informatic cat si pe world wide web , incalcand drepturile de autor ale Event Just. Utilizarea documentelor publicate pe site-ul www.trusecriminalistice.ro  in alt scop decat cel de mai sus, fara acordul scris al reprezentantilor S.C. „Event” este interzisa si va fi sanctionata prin lege.

 1. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. Event Justg SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Event Just SRL prin unul din mijloacele afisate in pagina ‘Contact’ a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

 1. INFORMATII PERSONALE

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra  sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Event Just SRL, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate. Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

 1. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Event Just SRL utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. in cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. Event Just SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

 1. INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul www.trusecriminalistice.ro si care isi ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Event Just SRL in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina „Contact” din site); alte activitati intreprinse de Event Just SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului. Event Just SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

N.B. Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii ‘Contact’ din site.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping