Shopping Cart

0 / 0.00

Noutati

Produse si tehnologii noi in cercetarea criminalistica la locul faptei

Magneta Flake Dark Powder

Magenta Flake Powder este rezultatul unui amplu program de cercetare efectuat in domeniul pulberilor pentru relevarea amprentelor digitale, fiind prima pulbere dezvoltata in mod specific, pentru utilizarea in relevarea amprentelor de pe suprafete dificile.

Magneta Flake este in fapt o pulbere metalica macinata pana la valorile optime ale dimensiunii particulelor si apoi ingenios acoperita cu aminoacizi de o anumita greutate.

Productia aceastei pulberi este extrem de complexa, dar rezultatul este un praf care s-a dovedit a fi foarte eficient pe toate suprafetele, inclusiv suprafetele de plastic, pungi de plastic, metalice, lemn si chiar zidarie.

Aceasta poate fi folosita in cazul suprafetelor de hartie si sticla, fara a afecta alte tratamente chimice aplicate ulterior, cum ar fi cel cu ninhidrina. Este in prezent alegerea cea mai frecventa de catre foarte multe departamente de cercetare la locul crimei, demonstrand cresterea numarului de probe si identificari gasite la locul crimei.

Crime Scene Investigation Equipment Ltd este producator exclusiv al aceastei pulberi unice de relevare a amprentelor, distribuite in Romania de Event Just.

Nu folositit pulberi asa-zis echivalente mai ieftine de pe piata, deoarece acest lucru poate duce la o mare dezamagire, dar, mai important, la pierderea dovezilor vitale de la locul faptei.

Pretul unei cutii de pulbere „Magneta Flake Light” de 30 gm este 29 Euro + TVA. O puteti achizitiona aici.

CSI Pathfinder ESL (Electro Static Dust Print Lifting)

Tehnica de ridicare a urmelor prin procedeul Electro Static Lifting (ESL) de la locul crimei dateaza de la inceputul anilor 1970. Aceasta consta in relevarea si ridicarea urmelor de incaltaminte de praf de pe pardoseala, covoare, tapiterii , unde fotografierea si folosirea foliilor adezive conventionale de ridicare a urmelor nu este eficienta.

Beneficiile ridicarii urmelor de incaltaminte de la locul crimei sunt evidente, fiind adesea singurele dovezi, in conditiile in care astazi, din ce in ce mai multi criminali stiu sa-si ia masuri de precautie si sa nu lase amprente digitale sau urme ADN la locul faptei.Cu toate aceste masuri de precautie, ei lasa urme de incaltaminte, astfel incat „Pathfinder CSI” se poate dovedi foarte eficient.

Problema echipamentelor ESL aflate in prezent pe piata este aceea ca sunt voluminoase, costisitoare, lipsite de putere atunci cand este nevoie si de multe ori nefunctionale, datorita sondelor de legatura sau deteriorarii conductelor de catre utilizatorul anterior. Ele pot fi, de asemenea, foarte periculoase pentru operator, din cauza inaltei tensiuni de lucru.

Pathfinder elimina toate aceste probleme, deoarece este mic, usor, se alimenteaza de la o singura baterie PP3, disponibila oriunde si nu utilizeaza sonde sau conduce. De asemenea, a fost proiectat si construit avand la baza caracteristici de siguranta speciale, mergand pana acolo incat s-a avut in vedere ca operatorul in cazul in care ar primi accidental un soc, sa nu fie afectat nici chiar daca acesta ar avea montat un holder cardiac.

Acest avantaj face ca echipamentul CSI Pathfinder ESL, produs de Crime Scene Investigation Equipment Ltd si distribuit in Romania de Event Just, sa fie astazi cel mai sigur de pe piata.

Evaluate si utilizate acum pe scara larga de catre departamentele de politie de pe intreg mapamondul, acest mic dispozitiv asigura cel mai bun raport calitate+performante / cost.

Pretul CSI Pathfinder ESL este de 800 Euro + TVA. Produsul poate fi achizitionat aici.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping