Produsele marca “EVENT” au un design ergonomic si o eficienta recunoscuta, rezultat al prestigioasei colaborării cu Directia de Tezaur si Casierie din B.N.R. precum si cu directiile specializate in combaterea crimei organizate din Ministerul Administratiei si Internelor – Inspectoratul General al Politiei de Frontiera si Parchetul National Anticoruptie.

Fiind una din primele companii  private infiintate in Romania, avand ca obiect de activitate productia  de echipamente destinate cercetarii si combaterii infractiunilor de falsificare a documentelor, probarea faptelor de coruptie precum si in investigatiile criminalistice, EVENT Just a ramas consecventa obiectivelor si politicilor sale de dezvoltare pe acest segment de business, care, desi destul de specializat, cuprinde un portofoliu important de clienti, incepand cu casele de schimb valutar si continuand cu banci, institutii financiare sau institutiile publice specializate, primind un excelent feedback care demonstreaza calitatea produselor si serviciilor furnizate.

Deoarece aprecierile dvs. reprezinta masura calitatii produselor si serviciilor noastre, nu ezitati sa ne transmiteti feedback-ul dvs. de care, va garantam, vom tine seama in atingerea obiectivului nostru major: satisfactia clientului.

Va multumim pentru incredere si va felicitam pentru excelenta dvs. alegere: Produsele marca EVENT!